Skip to main content

BONK Advocatuur

Ik heb een hekel aan onenigheid, gezeur en gezeik. Dat moet je voorkomen en anders moet het worden opgelost. En dat is wat ik nu doe, op verschillende manieren. Door mijn kennis en vaardigheden in te zetten, wil ik voorkomen dat er in de toekomst een juridisch geschil ontstaat. Daarbij zijn het overleg over en de inhoud van de uiteindelijke overeenkomst erg belangrijk.

Is er al een geschil, dan wil ik dat voor je oplossen, bij voorkeur zonder juridische procedure. Daarbij maak ik duidelijk wat de juridische kaders zijn en geef een inschatting van jouw juridische positie. Uiteraard staan jouw belangen daarbij voor mij voorop. Jij bent mijn cliënt. Voor jou wil ik het beste resultaat behalen. Dat kan ook betekenen dat je het advies krijgt geen procedure te starten. Is er toch een procedure nodig? Dan maak ik mij sterk voor jouw zaak.

Hoe doe ik mijn werk?

Het resultaat dat jij wilt behalen, is voor mij het belangrijkste. Dat is mijn leidraad en ik zet mij maximaal in om dat te behalen. Daarbij houd ik je van de stappen op de hoogte en leg je op begrijpelijke wijze uit of het resultaat dat je voor ogen hebt ook haalbaar is. En, als dat niet het geval is, schets ik eventuele alternatieven die mogelijk wel haalbaar zijn. Je kunt dan voor jezelf de afweging maken of dat alternatief voor jou acceptabel is.

Duidelijke afspraken

Voordat ik mijn werkzaamheden start, maak ik duidelijke afspraken met jou. Dat gaat over de opdracht, de werkzaamheden en de kosten. Er zijn echter ook algemene voorwaarden op de dienstverlening van toepassing.

Rechtsgebiedenregister

Ik heb in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub)rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en familirecht
  • Arbeidsrecht
  • Letselschaderecht
  • Verbintenissenrecht

Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Geen derdengeldrekening

Waar ik ook duidelijk over wil zijn is dat BONK Advocatuur geen derdengeldrekening heeft of aangesloten is bij een Stichting Derdengelden.

Matthijs Knobben van BONK Advocatuur, jouw advocaat in Nijverdal.